Mukavasti maailmalle TE-Matkojen kautta!

Pietari 2020

 

                         Hinta H2:ssa           Hinta H1:ssa

Su-Ke 11.-14.10.          325 €/hlö        400 €
To-Su 3.-6.12.              319 €/hlö         391 € 

Hintaan sisältyy:
- Bussikuljetus Siilinjärveltä/Kuopiosta
- Ryhmäviisumi ja viisumin rekisteröintimaksu
- Opastettu kaupunkikiertoajelu
- Majoitus kahden hengen huoneissa
- Aamiaiset

- Oma bussi mukana koko matkan ajan 

 

 

 

Hotelli Moskova on yksi Pietarin suurimmista hotelleista yli 800 huoneellaan. Hotelli sijaitsee Nevan rannalla, Pietarin pääkadun Nevski Prospektin päässä Aleksanteri Nevskin aukiolla. Aleksanteri Nevskin luostari on aukion vastakkaisella puolella. Hotellissa on bisneskeskus, valuutanvaihto, aulabaari, ravintoloita, baareja, yökerho, posti, taksipalvelu, parturi-kampaamo.

https://www.hotel-moscow.ru/

 

 


Aikataulu:

Siilinjärvi mh klo 05:30
Maljalahdenk. klo 06:00
ABC Pitkälahti  klo 06:10
Mikkeli Mannerheimint. klo 08:30
Lappeenranta  klo 10:10

Kuopio - Pietari n. 450 kmLisämaksusta:
* tuloillallinen hotellin ravintolassa
* pääsymaksut
* yhden hengen huone

* Oma viisumi: alennus 70€

Omatoiminen sähköinen viisumi Pietariin ja Leningradin alueelle on ilmainen. Sen voi hakea osoitteesta:
http://electronic-visa.kdmid.ru/
Jokaisella oltava voimassaoleva matkavakuutus
Passi tulee olla voimassa 6 kk matkan jälkeen.Tämä matka on valmismatka, josta on annettu vakuus Suomen Kuluttajavirastolle.

Hinnat ja aikataulut sitoumuksetta.

 

 

 

 


 

 

Yleistä Pietarista

Pietari Suuri perusti Pietarin vuonna 1703. Kaupunki rakennettiin kilpailemaan loisteliaisuudessa Länsi-Euroopan huomattavimpien kaupunkien kanssa. Pietarissa on edelleen keisarillista loistoa: majesteettiset palatsit, kirkot ja katedraalit, kauniit vehreät puistot, Nevajoen rannat, kanaalit ja monet kauniit sillat.

 
Ostokset

Pietarin pääkatu Nevskij Prospekt on varsinainen ostoskatu, jossa on lukuisia länsimaisia ja venäläisiä kauppoja. Vanha vuo­del­ta 1785 peräisin oleva Gostinyi Dvor -tavaratalo antaa hyvän kuvan venä­läisestä ostosparatiisista. Se sijaitsee Nevskillä kul­mittain vastapäätä Grand Hotel Europea ja käsittää kokonaisen korttelin. Suosittuja tuliaisia ovat mm. käsinmaalatut lakkatyöt, kris­tallit, teekalustot ja muut astiat, etenkin kuuluisien Lomonosov- ja Gzhel-tehtaiden.

 
Liikenne

Taksia ei välttämättä erota normaalista henkilöautosta, moni yksityinen henkilö toimii nykyisin taksina. Hinta on syytä so­pia ennen lähtöä. Metro on nopein tapa liikkua kaupungilla. Kyltit ovat kyrillisin kir­jaimin, joten kaksikielinen metrokartta on hyödyllinen. Metropoletti ostetaan kassalta ennen rulla­portaita. Ovet laiturilta raiteil­le avautuvat vasta metrojunan saapuessa. Met­ro­asemat suljetaan noin klo 1 yöllä. Busseissa ja raitiotievaunuissa maksetaan kuljetta­jalle, lippu leimataan automaa­tissa. Nevan sillat nostetaan jäättömänä vuodenaikana ylös öisin klo 1.30-4.30, varmista että olet siltojen oikealla puolella!