Mukavasti maailmalle TE-Matkojen kautta!

RÄNSSIN KIEVARIN KAUNIS ANNA

Ränssin Kievarin kesäteatteri Jyväskylässä

to 1.7. ja su 18.7.

alk. 99€/hlö

 

Anna oli kartanon tytär, joka sisarusten muutettua Amerikkaan jäi isänsä ja äitinsä turvaksi. On elokuinen aamu, Anna on 28-vuotias. Kartanon väki, torpparit, rengit ja piiat lähtevät elopellolle. Töitä johtaa vävyehdokas Voiniemen Akusti, saman kylän mies. Samana aamuna palaa Annan nuoruuden rakastettu Korttajärven Jaakko yllättäen maailmalta. Ränssin sepän sälli on menestynyt maailmalla ja hän palaa kotikyläänsä Annan takia. Tuo köyhän mäkitupalaisen poika haluaa myös näyttää sen.

Kievari saa muitakin vieraita: venäläisen everstin ja hänen sotapalvelijansa Miskan, sekä pitäjän nimismiehen, joka on usein nähty vieras Ränssissä.

Kievarikartanon kaunis ja hyväsydäminen Anna miellyttää monia, mutta hänen isänsä on jo päättänyt millaisen vävyn ja isännän kartano tarvitsee. Anna on valintojen edessä: täytyykö hänen kuunnella sydäntään vai järkeään ja onko ihmisellä oikeus ajatella vain itseään ja omaa onneaan.

Ennen iltaa ratkaisujen on pakko tulla. Noista aineksista syntyi eräästä elokuun päivästä syntyvä näytelmä, Ränssin Kievarin kaunis Anna. Sanoin, lauluin ja sävelin.

 

Rooleissa mm. Saija Tuupanen, Jonna Ortju sekä Markku Uhlbäck.
Musiikki Tanssiorkesteri eXmiehet. Käsikirjoitus Heikki Luoma, ohjaus Jonna Ortju

 

 

Bussiaikataulu:
Siilinjärvi mh                         11.00
Kuopio Maljalahdenkatu    11.30
Pitkälahti ABC                       11.40
Ruokailu Ränssissä              13.50
Teatteri                                  15.00

Hintaan sisältyy:
*Bussikuljetus
*Buffetruokailu
*Kesäteatteriesitys