Mukavasti maailmalle TE-Matkojen kautta!

Laila- musiikkinäytelmä

LA 14.3. ja 18.4.

85€/HLÖ    75€/eläkeläinen

 

Suuren suosion saanut musiikkikuvaelma Laila Kinnusen noususta tähtitaivaalle. Rakastettujen laulujen siivittämä musiikkinäytelmä laulajalegenda Laila Kinnusen elämästä. Draamaa, epookkia ja loistavaa musiikkia. Tule, näe ja koe!

 

Näyttämöllä: Perttu Hallikainen, Tarja Heinula, Kristiina koivumies, Sonja Pakalen, Maria Palmu, Kimmo Penttilä, Miro Puranen, Heidi Syrjäkari, Sampsa Timoskainen ja Satu Turunen.

 

Laila Kinnunen vietti lapsuutensa sotalapsena Ruotsissa ja palasi Suomeen kymmenvuotiaana. Hän voitti Iskelmälaulun SM-kilpailut Helsingissä v. 1955 ja pääsi solistiksi Lasse Pihlajamaan orkesteriin v. 1956. Ensimmäinen levytys ”Lazzarella” oli heti menestys. Muita 50-luvun menestyslevytyksiä olivat mm. ”Illalla, illalla”, ”Kellä kulta, sillä onni”, ”Kuume”, ”Marina”, ”Jazzbasilli” ja ”Pieni kukkanen”.

Vuonna 1961 Laila oli Suomen ensimmäinen edustaja Eurovision laulukilpailuissa. Cannesissa pidetyissä kilpailuissa ”Valoa ikkunassa” saavutti jaetun kymmenennen sijan. Laila levytti paitsi iskelmää myös bossanovaa, jazzia, kansanlauluja ja musikaalisävelmiä.

1970-luvun alussa laulaja alkoi vetäytyä julkisuudesta yksityiselämänsä ongelmien vuoksi.

 

Hintaan sisältyy:
*Bussikuljetus
*Teatteriesitys
*Ruokailu Kajaanin ABC:llä

Bussiaikataulu:
kuopio Maljalahdenkatu klo 9:45
Siilinjärvi matkahuolto     klo 10:15
Kesäteatteri alkaa             klo 13:00