Mukavasti maailmalle TE-Matkojen kautta!

Kaksi Kitaraa, Varkauden teatteri

 

La 18.5.2019        79€/hlö 

 

 

Varaa matka tästä 

flower

Suomalaisten suosikkiartistin, Topi Sorsakosken tarina on ainutlaatuinen matka isäukon tangopumpusta kansan suosion huipulle. Sattumien summa ja turnajaiset turkulaisella nakkikioiskilla sinetöivät Sorsakosken nousun Agent-yhtyeen keulakuvaksi 1980-luvulla. 

Topi Sorsakoski oli armoitettu huumorimies ja henkeen ja vereen suomaisen lavakulttuurin puolestapuhuja. Kaksi kitaraa on historiallisesti korrekti ja varsin hulvaton musiikkinäytelmä Pekka tammilehdon tiestä Topi Sorsakoskeksi ja matkaksi suomalaisen rautalangan kuninkaaksi. 

Näytelmän pääosassa on Sorsakosken ja Agents-yhtyeen musiikki. Topi ja Agents onnistuivat sulauttamaan yhteen ja rautalangan - rokkarinnäköiset miehet yhdistettyinä perisuomalaiseen kaihoon räjäyttivät pankin. 

Topin rooliin ja unohtumattomat iskelmät tulkitsee huikea Marko Tiusanen. Sielua värisyttävät kappaleet kute Olet kaikki, Salattu suru ja Hurmio sytyttävät laulajan tarinan eloon. Aidosta rautalankameiningistä vastaa Sami Ruutiaisen kapellimestaroima Varkauden Teatterin housebändi yhdessä Varkauden Teatterin virtuoodimsaisen henkilökunnan kanssa.

 

Aikataulu

Siilinjärvi mh                         16:00

Kuopio Maljalahdenkatu    16:30

Teatteri                                   18:00

Hintaan sisältyy: 

  • Bussikuljetus
  • Teatterilippu
  • Väliaikakahvit suolaisella kinkku- tai lohileipä 

 

 

 

Matkan toetutuminen edellyttää 25 matkustajaa 

Pidätämme oikeudet muutoksiin 

Noudatamme matkapakettiehtoja