Mukavasti maailmalle TE-Matkojen kautta!

 

Tampereen käsityömessut 

La 13.11.2021

45€/hlö

                Hintaan sisältyy bussikuljetus ja messulippu

 

 

Vuoden odotetuin käsityöalan messutapahtuma vaalii koko pitkän viikonlopun kotimaista osaamista. Käsityöala kokoontuu vuosittain näin laajasti vain Tampereen tapahtumaan, joka tuo martaskuun keskelle kaivattua valoa ja iloa. Vuonna 2020 Suomen Kädentaidot juhlii 25-vuotis juhlavuottaan. Vioden kantavia teemoja ovat taito, taidokkuus ja taitavat tekijät.

Käsitöiden tekeminen rauhoittaa ja irrottaa arjen myllerryksestä. Messujen "Hyvä olo  käsitöistä" teema painottaa käsitöiden rauhoittavaa vaikutusta ja käsillä tekemisen tuomaa iloa.

Moni aloittaa Joulun odotuksen perinteisesti Suomen Kädentaitomessuilta. Lämminhenkinen ja positiivinen vire houkuttelee hankkimaan rakkaille itse tehtyjä aarteita, itselle lumoavia löytöjä ja kotiin koristeita Joulun taian tuomiseksi.

 

Messuille kannattaa varata mukaan käteistä rahaa, kaikilla näytteilleasettajilla ei ole osastoilla korttimaksupäätettä. Ota mukaan vesipullo, kahviloihin voi joutua jonottamaan. Varaa hyvät jalkineet, saatat kävellä useita kilometrejä.

 

 

 

 

    Aikataulu:

Siilinjärvi mh                        07.35

Kuopio Maljalahdenkatu      08.00

ABC Pitkälahti                     08.10

Messuilla n. 5 tuntia