Mukavasti maailmalle TE-Matkojen kautta!

MESSUMATKA HELSINKIINBeauty Pro -ammattilaistapahtuma kokoaa kauneudenhoitoalan ammattilaiset yhteen
Tule tutustumaan uusimpiin tuotteisiin ja laitteisiin, kauneusalan palveluihin sekä edistyksellisiin hoitomenetelmiin. Nauti kolmesta kauneuden täyttämästä päivästä: opi uutta, löydä mielenkiintoisia tuotteita ja verkostoidu kollegoiden kanssa!
Beauty Pro järjestetään yhtä aikaa I love me -messujen kanssa. Tapahtumakokonaisuus keskittyy hyvään oloon, itsestä huolehtimiseen ja tyyliin. Rekisteröityneet kauneusalan ammattilaiset ja opiskelijat (myös kampaajaopiskelijat) voivat tutustua maksutta sekä Beauty Pro- että I love me -tapahtumiin!


Matkan hinta Sokos Hotelli Presidentissä ****:
                    Mikkeli       Kuopio        Iisalmi
19.-21.10. 185€/hlö   195€/hlö     210€/hlö
H1-lisämaksu +90€

Hinta sisältää:
• Bussikuljetus
• Majoitus H2:ssa
• Aamiainen
• Alv


Original Sokos Hotel Presidentti ****
on Helsingin Kampissa sijaitseva hotelli, joka on avattu 11. syyskuuta 1980. Hotellin vihki käyttöön silloinen tasavallan presidentti Urho Kekkonen yhdessä pääministeri Mauno Koiviston kanssa. Alkujaan se oli Ramada-hotelli, mutta se muuttui Sokos Hotelliksi vuoden 2004 alussa, kun hotellin omistanut Elanto yhdistyi Helsingin Osuuskaupan kanssa HOKElannoksi.
Hotellin 483 huonetta on uudistettu vuoden 2017 ja kevään 2018 aikana. Majoitukseen kuuluu ilmainen aamiainen hotellin ravintolassa. Hotellissa on myös sauna, uimaallas, baari, conferenceosasto ym .


VARAUKSET JA LISÄTIEDOT:
TE-Matkat Ky
Puh. 017- 3682610
Pirjo Tuovinen puh. 050 5340090

pirjo@tematkat.fi tai info@tematkat.fi