Mukavasti maailmalle TE-Matkojen kautta!

       KARJALAISET KESÄJUHLAT

       KOUVOLASSA  su 17.6.2018

                      50 €/hlöKarjalaiset kesäjuhlat on Karjalan Liiton vuosittainen suurtapahtuma, joka kerää kolmipäiväiseen juhlaan tuhansia paikkakuntalaisia ja karjalaisjuurisia kävijöitä.

Kouvolassa pidettävien kesäjuhlien uskotaan keräävän osallistujia laajasti ympäri Suomea.

Edessä on poikkeuksellinen tapahtumavuosi, sillä Kouvolan kesäjuhlat tulevat olemaan 70. karjalaiset kesäjuhlat. Tämä tulee näkymään voimakkaasti myös ohjelmatarjonnassa.

Tapahtuma-alueena tulee olemaan Lumon Areena ja Urheilupuiston alueen koulut ja liikuntahallit. Muita tapahtumapaikkoja ovat mm. Pääkirjasto, johon pystytetään jääskeläisjuurisen, Anjalassa syntyneen kuvataiteilija Raakel Kuukan näyttely, Kouvolan taidemuseo Poikilo sekä Kouvola-talo.

Karjalaisuus tulee näkymään myös keskustassa muun muassa karjalaisessa katulaulutapahtumassa. erityisen näyttävä on sunnuntain juhlakulkue, jossa kansallispukuiset pitäjien, sukujen, karjalaisseurojen ja Karjalan Liiton edustajat marssivat kansallispuvuissa

 

Aikataulu:

Siilinjärvi la-as                           07.00                                  Matkan toteutuminen edellyttää 20 matkustaja
Kuopio Maljalahdenkatu        07.30                                  Toimistomaksu 10€/varaus

perillä juhlissa n. 5 tuntia